Deputatul Eusebiu Pistru se va afla pe poziția a șasea pe lista cu care ALDE România va candida la alegerile europarlamentare.

Anunțul a fost făcut chiar de deputat, într-o conferință de presă prilejuită de deschiderea unui nou sediu al partidului în Arad, pe Calea Radnei, la numărul 99. „Sper ca poziția mea de pe listă, care este una cu șanse la redistribuire dacă vom obține un rezultat bun, să-i determine pe arădeni să voteze un arădean, ceilalți candidați arădeni, de la celalte partide, neavând nici o șansă să prindă un mandat de europarlamentar”, a spus Eusebiu Pistru.

Potrivit acestuia, ALDE Arad țintește obținerea unui procent de 12 – 15 la sută la alegerile europarlamentare și intenționează să devină cel mai important partid de dreapta din Arad. Acesta este și motivul pentru care ALDE își deschide sedii secundare în principalele cartiere ale orașului.

De remarcat, că sediul din Micălaca, de pe Calea Radnei, va fi deschis zilnic. Deputatul Eusebiu Pistru va avea și program de audiențe la noul sediu, în fiecare vineri după-amiaza.

TOM