Dureros să fii suporter utist și să vezi la televizor meciuri doar cu U Cluj, Petrolul, Snagov și Chindia. Scăpată de ˝grijile˝retrogradării, dacă UTA a noastră s-ar putea mulțumi cu un asemenea obiectiv rușinos în Liga a doua, echipa dansează după cum dirijează „Mister” Popa, pendulând undeva pe la mijlocul clasamentului ligii a doua și, probabil, cu un mic efort, ar putea decide și lupta la promovare.

Dar până acolo, mai vedem, în schimb ne atrag atenția niște lucruri cam dubioase. Surprinzător, DigiSport va transmite un penibil meci de retrogradare, Balotești-Constanța în loc de un derby între deținătoarele palmareselor a două cluburi importante din vest: UTA și ACS Poli Timișoara. Nu credem că lipsa suporterilor de partea lui ACS, în dauna lui ASU ar fi un motiv, mai ales că aceste derbyuri au făcut întotdeauna audiență, a mai fost și dubla de baraj de acum 2 ani, plus Mister care a antrenat și Poli Timișoara, și acum este la UTA.

Studiind, un pic, primele 3 etape din acest an, iată că avem un ACS în foame de puncte, care vrea să iasă din zona ˝nisipurilor mișcătoare˝. A bătut Ripensia Timișoara cam dubios după care au făcut un egal „pe bune” cu Luceafărul. Rănita Ripensia a strâns rândurile și a bătut UTA, poate contrar cursului jocului, și a ˝recuperat˝punctele cedate la ACS. Acum, în a treia etapă, pe netelevizate, vine ACS la UTA. După puncte!

Ar fi frumos să credem că vremea triunghiurilor amoroase între cluburi a dispărut odată cu retragerea lui Jean Pădureanu, dar mai știi? Mai putem băga mâna în foc? Așteptăm rezultatul de sâmbătă și apoi vom trage concluzia.

Chibițul