Se pare că mâine este ziua crucială pentru Gheorghe Falcă, atunci când va afla pe ce loc va fi pe lista pentru europarlamentare. Asta dacă va fi…

După ce liberarul veritabil Ludi Orban, șeful de partid al lui Falcă, l-a tot plimbat (a se citi mutat) pe listă, ba pe trei, ba pe șase, ba pe nouă, acum e momentul adevărului. Așa că Falcă e deja, la ora la care scriem aceste rânduri, la București, mai ales că este programat și summitul Partidului Popular European la sfârșitul săptămânii. Că s-a dus de „acasă”, asta nu ne-au putut confirma tovarășii noștri comuniști, însă după cum îl știm pe Celentano de Arad nu îi este greu să promită marea cu sarea. Numai să scape de comuna Arad și de problemele acesteia, pe care tot el le-a creat. Dar, va veni și vremea scadenței!

Revenind la subiect, după cum ne miroase nouă, Falcă va fi degradat pe un loc format din două cifre, care nu-i dă nici o șansă să meargă la Bruxelles decât, eventual, în vizită cu persoane de sex frumos – așa cum a mai făcut-o, ne zic sursele noatre de acolo (exclus Ela, că ea trebuie să stea acasă, la Pro Arhitectura, să facă milioanele de dolari aflate în bugetul „familgliei”, după cum spun unele surse din presa centrală).

Așa că, dragi arădeni, concluzionăm că vă mai dăm încă o veste tristă: mai trebuie să-l suportăm, sau suportați, pe Celentano de Arad încă un an, până în 2020! Când… o să-l votaț,i iarăși, că (h)altul mai ipene nu se zărește la orizont! Până amu, să fim bun înțeleși.

K.K. Kontracatindatu