Vă mai aduceți aminte de mirobolanta Geanina, fostă Pistru? Cea care a renunțat la toate funcțiile administrative doar pentru a ocupa un loc călduț și bine remunerat la Compania de Apă – Canal. Companie unde mulți ar vrea să ajungă, dar e cu porțile închise și care se deschid doar pentru clientela politică, fie ea PNL. Așa că bubulina… gospodina Geanina, fostă Pistru, s-a aciuit pe un post lejer de consilier al directorului, dar de frecventat instituția… mai răruț.

Au trecut și comuniștii noștri pe la Companie, au întrebat portarul dacă, virgulă, cumva a văzut-o pe doamna mai sus amintită și răspunsul a venit promt: „a văzut-o dracu! nu știu cum arată la față știu doar că o cheamă Geanina și că e fosta muiere a lui Pistru, și că e mare sculă la ceva partid”.  Noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, după cum l-am văzut pe domnul de la poartă nu părea să aibe alțhaimăr și nici nu părea să sufere de amnezie.

Un îndemn: Doamnă Geanina, fostă Pistru, ar trebui să faceți barem cunoștință cu portarii de la Apă-Canal, să vă cunoască și ei, dacă, iară virgulă, colegii de birou nu vă cunosc. Scuze, am greșit, vă cunosc că doar sunteți din același partid. Dacă am scormoni mai adânc am descoperi mai multe, ca sigur că sunteți incompatibilă și cu acest post așa cum ați fost și cu cel de consilier local municipal. Dar, cu siguranță că încet, încet, veți fi incompatibilă și cu acest oraș, pardon, comună. Mai târziu și cu acest județ, că de incompatibilitatea cu Pistru o știm de mult.

Căprarul de la Companie

1 COMENTARIU

Comments are closed.