Stimați tovarăși și pretini, avem informații certe că în municipiul Arad nu vor mai exista animale care să circule hai-hui pe străzi, să pască pe porțiunule cu iarbă sau să scormonească prin gunoaie, în căutare de mâncare. Cu această realizare măreață și extrasulifantastică va fi însărcinată Poliția Locală, dacă tot are șef nou, securist, pardon, sereist.

Cineva a propus, la recenta ședință a CLM, ca polițiștii comunitari, locali – ne suflă Berilă în cască, să aibă sarcină de serviciu să-i amendeze pe cei care abandonează animale pe spațiul public. Noi, sau mai bine zis agenții noștri sub acoperire am/au aflat că Poliția Locală, în frunte cu șeful fost șef la SRI, lucrează intens la elaborarea unei Hotărâri CLM în acest sens, cu mici corecturi. Adică, polițiștii îi vor amenda doar pe cei care abandonează câini, cai sau măgari.

Polițistul sau polițiștii locali care depistează pe domeniul public porci, vaci, viței, oi, nu are obligația să-i depisteze pe stăpânii animalelor mai sus menționate. Ci are/au dreptul să ia animalele acasă, să le sacrifice, transformându-le în carne pentru friptură și grătar, salam, cârnați și ce vrea el!

Punem pariu că nu va apuca Celentano să plece la Bruxelles până când nu vom mai vedea niciun animal liber prin municipiu!

Boul ROȘU 

Foto: INTERNET