Prezidentul KWI, plictist așa cum îl știți, s-a arătat (protocolar, zicem noi – comuniștii de la Flacăra Roșie) mulțumit de bărbații „puternici” puși pe lista pentru Europarlamentare din partea PNL, și s-a declarat încrezător în viitoarea putere de muncă a acestora. Cel puțin a acelora care vor ajunge la Bruxelles.

Măgulit de asemenea aprecieri (și apreciind în mintiuța lui de oltean aciuat o perioadă pe la Brad și acum la Timișoara- știm despre ce vorbim!, că Aradul a devenit și pentru el o comună mai răsărită), „europrimarul” nostru, nelegitim, Jiță Falcă i-a mulțumit președintelui și i-ar fi promis că nu îl va uita. Asta, bunînțeles, dacă locul 8 pe care este acum GIGI, acest Celentano de Arad, va fi câștigător. Și i-ar mai fi zis lui Klaus, ca să fie în ton cu „moda”, că îi va face președintelui Werner rost de o casă pe acolo, prin Belgia, ca să aibe unde să-și cheluie banii și bătrânețile pe când se va retrage de la Cotroceni (atunci când va fi să fie!).

Dar, până la alegerile europarlamentare mai este o bună bucată de vreme, până când listele nu vor fi depuse la BEC, va mai trece multă apă „pă Murăș”. Și cum tot a venit primăvara s-or fi andăluit și „organili” abilitate să mai deschidă și să mai coate prin dosarele lui Celentano. Mai ales prin acela mare, gros de la Deva. Sau, poate, tocmai, sau și de aia vrea Falcă că scape de Arad și, implicit România? Vorba orbului, ce-o fost am văzut, ce-o fi vom vedea!

Brucselezu Komunist

 

2 COMENTARII

  1. Rusine , adica de ce sa fie falca pe loc eligibil ? Pentru dezastrul de la alegeri unde a fost sef de campanie ! ?

  2. Ba timpitilor, nu pleaca nicaieri. Tot ce face este pentru negociere la alta masa. Asa fac si betivii, negociaza la o masa ce mananca si beau la alta masa …

Comments are closed.