Toți suporterii se întreabă, în aceste zile, încotro o va lua Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc, Campioana Provinciei. Cu antrenorul Ionuț Popa la un pas de a arunca prosopul din motive bine întemeiate (din păcate Mister are ceva probleme de sănătate), cu un antrenor secund care nu mai își găsește fluierul și gărdulețele, și cu o conducere, cu ghilimelele de rigoare, care s-a spălat pe mâini ca Pilat din Pont. Ce să mai înțeleagă bieții suporteri arădeni, care încă mai speră că o vor vedea în această viață pe UTA în prima ligă, bătându-se cu marii granguri ai fotbalului românesc?

S-a întărit binișor lotul în iarnă, cu fotbaliști bărbați (la câți bani s-au cheltuit…), dar au apărut accidentările și suspendările, și nu suntem în stare să punem în teren ce avem mai bun. Nici juniorii din pepiniera proprie parcă nu mai sunt de așa bună calitate, și iată că reușim contraperformanța de a deveni o pâine bună de mâncat pentru echipele din subsolul clasamentului ligii a doua. Chiar și atunci când jucăm acasă.

Nu știu ce purici vom face cu echipele bune ale seriei, mi-e teamă că ne umplem iar de rușine. Dacă avem conducere care beneficiază de bani buni de la Primărie, deci de banii arădenilor, după ziua de miercuri, când este foarte posibil ca Mister Popa să fie obligat să-și vadă de sănătate, ar trebui să vedem o reacție rapidă și un nou antrenor cu personalitate care să preia din mers frâiele. Altfel ne ducem pe tobogan spre linia rușinii.

Dar oare, avem bărbați în conducerea clubului? Sau numai profitori și oportuniști…

Chibițul