Cetatea ca cetatea, dar că Casa Armății se huluie pe arădeni, e deja stare de asediu. Kă kum vedeți și-n fotochipuri, Casa Armății e blindată cu mesaje de genul clasic pentru Arad: „Cade tencuiala!”. Trecem peste faptul că am avut, într-o vreme, un senator de Arad care mărșăluia și la Ministerul Armății, și încă în funcția de ministru. A fost hâșâit de la Apărare, a rămas senator de Arad și… ce folos. Dragnea i-a dat o funcție politică, șef la Consiliului Național.

Cât despre faptul că deputatul PSD de Arad Dorel Căprar este președintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, și că s-ar putea implica direct în problema Casei armețiii…

Până la urmă, Casa Armatei, clădirea în sine, întregește cadrul general al Aradului, cu clădiri ce stau să se prăvale, clădiri istorice, simbolice și maiestuoase. Noi, rămânem cu huluiala, iar alde Falcă (principalul vinovat) sau Fifor (vinovat în speța asta) o duc bine mersi și mai au tupeul de a ne cere, în continuare, votul.

În rest, terminăm într-o notă optimistă: și noi pe voi!

Plotonieru Obosit

P.S. Am aflat că de imobilul cu pricina se ocupă un gheneral în rezervă, om de afaceri important în urbe. Se ocupă, vorba vine!