Așa se întâmplă când aterizezi de la Hășmaș în oraș, la Arad, și ai bulan. Mai ales când cea mai mare pasiune a ta „e” dansurile populare și, deodată, apare un prinț pe un cal alb și te ia de muiere. După care alesul inimii tale ajunge în Parlamentul României (deputat) și uite așa începe  ascensiunea ta politică (asta cu politica e mai grea, dar hai sa zicem că a făcut și politică). A fost consilier municipal până ce mirobolanta ANI (Agenția Națională de Integritate) i-a dat în gură și a trebuit să-și dea demisia din administrație.

Cum dracu se face că a ajuns, această actuală spaimă, șăfa lui Falcă, șăfa lui Tipei, șăfa lui Bîlcea, șăfal lui Cionca, șăfa lui Glad etc., într-un cuvânt șefa tuturor peneliștilor. La ora actuală taie și spânzură, negociază funcții, e șăfa adjunctă a muierilor PNL din țară, apare la toate evenimentele, la televizia lui Falcă, e bună la orice, mai puțin la ce ne gândim noi (să vă fie rușine dacă v-ați gândit la ce ne-am gândit noi). Are și un salar dolofan la Compania de Apă, locație pe care o vizitează mai răruț, că-i mai drăguț.

Mai zilele trecute, această pripășită pe meleaguri municipale a avut tupeul să dea liber (că dacă ea a hotărât, e lege) la o prezentare de modă a unei „mare creatoare de zdrențe”, chiar în Primăria Municipiului Arad, care pe semne că îi aparține acestei „contese de Hășmaș”. Așa e când vrei țoale moca! Și nu oriunde, ci chiar în Sala Ferdinand, sala care de-a lungul istoriei a găzduit o serie de evenimente cu însemnătate.

Și voi mai ziceți, dragi comuniști care încă mai citiți  Flacăra Roșie, că Dragnea sau Dăncilă sunt spaimă. Nu ați ajuns să dați ochii cu „șăfa”.

Era o emisiune la televizie, în copilăria noastră de comuniști,  „Feriți-vă de măgăruș”. Sfatul nostru pentru voi, feriți-vă de doamna în cauză, oriunde v-ați afla, că vă paște pericolul!

Montele de Contre Cristo

(p)