Desfășurare impresionantă de celebrități politice, vinerea trecută, la Arad. Victor Ponta, Mihai Tudose, Sorin Cîmpeanu, Marian Neacșu, Ion Mocioalcă și Constantin Iacov au vorbit cu prietenii și susținătorii PRO România din Arad. Flavius Măduța, Marin Lupaș, Ioan Vodicean și Vali Nemeș au fost gazdele evenimentului.

Vreau ca alături de ceilalți care au fost de la început alături de noi și au pus umărul să ne facem o structură locală și niște reprezentanți care să ne facă cinste, să ne ajute în bătăliile politice următoare în care să comunicăm cu adevărat cu arădenii. Pentru că, cel mai rău lucru în acest moment este că nu există dialog între politic și restul societății. Noi, însă, comparativ cu Dragnea, putem să mergem în orașe, în piețe, am fost, chiar ieri, în Piața Unirii în Timișoara, și am discutat cu oamenii. Vreau să mai cunoască lumea un aspect. Noi nu suntem anti PSD-iști. Suntem însă anti hoți și anti proștii care conduc în acest moment PSD-ul, Guvernul, Parlamentul și România”. – a declarat, printre altele, Victor Ponta.

„Au mai luat cuvântul Mihai Tudose și Marian Neacșu. Aceștia au discutat despre organizarea pentru campania europarlamentară precum și despre mesajul pe care PRO România îl va aduce în cele 78 de comunități din județul Arad.

Prim-vicepreședintele partidului, Sorin Cîmpeanu, în calitatea de președinte al Consiliul Național al Rectorilor din România, a participat alături de Victor Ponta la o dezbatere desfășurată în Universitatea Aurel Vlaicu, cu studenți, cadre didactice și cercetători. Președintele PRO România a vorbit auditoriului, printre altele, despre susținerea și promovarea calității în educație, în cercetarea științifică și în guvernanța universităților, precum și despre importanța internaționalizării activităților universităților românești, punând accent și pe necesitatea parteneriatului între mediul academic și cel socio-economic.

B.P.