Clubul UTA pe rit nou a fost înființat după cum bine se știe de, sperăm noi, fostul primar Jiță Falcă și hoavărul lui, Șoani Meszar. Ca să se poată pompa meleoane de lei dinspre primărie către ONG-ul înființat șmecherește trebuie să se existe o condiție: ZERO datorii la Bugetul de Stat.

Comuniștii noștri, bine informați după se știe, infiltrați la nivel local pe la ANAF ne-au adus la cunoștiință cum că anul acesta clubul a intrat în hora datoriilor la Stat și trăiește periculos. Practic, nevoile zilnice de cash sunt acoperite prin sora mai mică, Atletico, sora care, vă reamintim are același tată, Meszar. Salarii restante, datorii la stat, prime promise din pix, fără acoperire în bani dar, zicem noi, nici în o posibilă performanță a echipei aflată încă pe mâna secundului Gurdiola de Arad.

Situația este și mai alarmantă în sensul că actualei conduceri i se trântește frecvent ușa în nas de cître diverse firme la care se apelează pentru sponsorizări. Din mediul privat arădean răzbate zvonul posibil a fi sigur adevărat 1000% că viitorul europarlamentar, pe numele de scenă Celentano a dat ordin ca toate sponsorizările să se îndrepte spre interesele politice ale partidului pe care cu horror îl păstorește pe plan local.

De urmărit, se cam strânge lațul!

Recuperatorul de servici