Subiectul e de fapt Iustin Marinel Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, care este din ce în ce mai atacat în presă (nu în aia aservită, gen Barbeș etc.), din ce în ce mai vulnerabil, din ce în ce mai prost văzut (nu că înainte ar fi fost altfel). Și nu doar de presă și de adversarii politici, dar nu de cei de la PSD.

Dincolo de motivele rezonabile (ca să nu fim duri) ale atacurilor, există și alte motive pentru care Cionca a devenit o țintă. Primul, mai puțin important, este că Cionca are o atitudine mai aroganță, uneori șmecherească, cu ziariștii. dar, așa cum am mai zis, nu ăsta-i baiul mare. Cea mai mare povară a lui Cionca este Andrei Ando, uns director de imagine!?. Ando care este detestat până și de către (foștii să) colegi, din presă, desigur.

Din cauza acestui Ando, Cionca a devenit (alături de Falcă) calul de bătaie a, presei arădene, aia necumpărată sau nesupusă puterii locale și județene. Și ăsta e doar începutul decăderii lui Cionca. Dar, asta e.

Din câte știm noi, comuniștii de la Flacăra roșie, Cionca a fost sfătuit de cei apropiați că nu-i tocmai koșer să-l ia pe Andras Ando sfătuitor… Și asta nu numai că Ando este numit și D-l Faliment (a falimentat începând de la ziare, televiziuni și terminând cu Arad – capitală culturală europeană, faza de calificare, să fim bun înțeleși. Dar, despre cheltuielile imense făcute de Ando în acest faliment, cu altă ocazie!), dar și pentru faptul că peste tot pe unde s-a perindat și-a făcut doar dușmani!!!

C-așa-i în tenis, domnule Cionca, dacă nu asculți riști să nu mai fi auzit. Și, mai devreme sau mai târziu, te paște falimentul. Și vorba aia, cine se aseamănă se adună.

Observatorul Komunist

(p)