Facultatea de Științe Ale Educației, Psihologie și Asistență Socială din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” Arad a fost gazda unui eveniment dedicat Zilei Mondiale a Asistenței Sociale.

Evenimentul s-a desfășurat joi, 28 Martie 2019, și a reunit atât profesioniști din domeniul asistenței sociale, ONG-uri, cât și studenți și masteranzi implicați în numeroase proiecte de voluntariat și în campania umanitară Ajută-ne, să-i ajutăm! coordonată de către Lect. Univ. Dr. Alina Breaz.

Gazdele evenimentului au fost Lectorul Universitar Doctor Alina Breaz, asistentul social Laura Andreș și studenții specializării Asistență Socială de la programul de licență și master.

În acest an, Ziua Mondială a Asistenței Sociale evidențiază „Promovarea importanței relațiilor umane”, care se concentrează asupra relațiilor sociale, relații esențiale ale oamenilor, mediile lor și viitorul lor.

Dorim să mulțumim, pe această cale, conducerii Universității pentru continua susținere, doamnei rector, Prof. Univ. Dr. Ramona Lile, doamnei decan Prof. Univ. Dr. Alina Roman, cât și doamnei Director General al Direcției de Asistență Socială Arad, Oana Pârvulescu, pentru implicare și pentru susținerea dezvoltării profesionale a studenților noștri.” – a declarat Lect. Univ. Dr. Alina Breaz