A noastră, sau a voastră, Contesă de Hășmaș pe numele ei de scenă, cică, politică Geanina (fostă Pistru) are dreptul în comuna asta mai mare numită Arad să facă ce vrea venele ei, că mușchi mai puțin. Are voie să treacă pe roșu, să parcheze unde vrea să…. multe, multe, nu ne oprim acum la câte face, drege și câte sfori trage (dacă o lasă Falcă). Apropo, cu ce îl are la mână pe Celentano de Arad, de își permite atâtea? Noi numa am întrebat.

Astăzi, de exemplu, i-a sfidat pe fraierii de arădeni, muritori de rând, care sunt amendați zilnic de cei de la Recons sau de cei de la Poliția Locală (îmbrăcați în țoale de la Armani, că 2400 de euro a plătit Primăria, adică arădenii, pe un echipament pentru un milițian de la comunitară) și a parcat taman în fața Primăriei. Adică, tocmai acolo unde nici măcar Celentano de Arad sau eternul vice Bognar nu prea au tupeul să o facă.

Dar, vorba aia, cine are noroc are, șai la, la…

P.S. Într-una din zilele trecute și Falcă a parcat pe trecerea de pietoni de la Boul Roșu, dar l-am iertat că avea în mână o plasă de medicamente și se grăbea la ziua lui socrul său.

Melețianu de la serviciu

1 COMENTARIU

Comments are closed.