Agenții noștri, mai secreți decât ai lor, au aflat că în scurt timp brandul istoric Boul Roșu va dispărea, Cică, niște „macaronari”, italieni mafioți de speță (morală) joasă au cumpărat tot, pentru a dezvolta în acest spațiu generos, istoric, un centru de întâlnire cu puștioaice, minore, dornice să bea un „suc” de calitate înainte de a „socializa” cu cel care le-a invitat, a se citi abordat, fără să conteze vârsta acestuia. Costul socializării este confidențial, fiecare puștioacă se înțelege cu clientul.

Și, cum vine bomba! Cică, acel complex nu se va mai numi Boul Roșu, ci… Falcă! La fel cum se va numi și întreaga piață. Mai exact, nu Falcă ci Gheorghe Falcă! dacă nu ne credeți ia vedeți de ce în incinta  cumpărată de italieni funcționează o respectabilă și recunoscută pizzerie. După ce Falcă va ajunge la Bruxelles, pizzeria respectivă va livra gratis pizza pe care va scrie: Cine a furat un ou, mâine va fura un bou!”. Adică, Boul Roșu.

Vițelul de la poarta nouă  

1 COMENTARIU

  1. Chiar lipsea in Arad un astfel de loc, m-am saturat sa merg prin apartamente dubioase si pe la Ared-uri unde mai dau si peste cunoscuti, cinste lui Falca.

Comments are closed.