După ce bătrânul nostru Arad s-a pricopsit pozitiv cu Francisc Neuman – un veritabil baron (în adevăratul sens al cuvântului), s-a trezit cu o „contesă”, Geanina de Hășmaș, în curând vom avea și o marchiză. Asta, dacă lucrurile în burg-ul nostru își vor urma cursul actual (nu normal!), iar indicațiile și traseele politice prestabilite vor fi respectate. Cum prestabilite? De către cine? De către „bulibașa” Falcă de Dideștii de Oltenia, devenit primar cu voia fraierilor pe care i-a (ne-a) prostit cum a vrut. După cum ne-au informat tovarășii noștri din structurile B.O.B., acest veritabil Celentano de Arad care a început deja să numere orele până va deveni eurparlamentar, a decis deja ce, cum și mai ales pe cine va lăsa moștenitorul puterii, atât pe lan local, cât și județean.

Deși nu mai are nicio treabă cu Primăria condusă de Celentano de Arad, Geanina fostă Pistru are toate șansele să pună mâna pe frâiele Aradului. Cu acceptul lui Falcă, cel care i-a și asigurat „ducesei” un loc de munkă kălduț la Apă – Canal pe un salariu deloc de neglijat (dacă a renunțat Geanina la toate funcțiile avute în administrație, că în politic tot președinte la femeile din PNL este).

Și acum despre poze. Le-am primit, într-una din zilele trecute de la comuniștii noștri, mai adevărați decât ai lor și care constituie „ociu vijilent” al ziarului nostru, și ne prezintă bolidul Geaninei parcat aiurea în fața Palatului Administrativ. Cât despre Miliția Comunitară din Arad, ce are șef nou un vechi securist (sau sereist, cum vă pică mai bine la rânză), angajații acesteia (plătiți baban din banii arădenilor) se „face” că „ploua”.

B.O.B. Centru

P.S. Despre arborele „ginecologic” al actualei ducese de Hășmaș și viitoare marchiză de Arad vom mai avea ocazia să vorbim. Adicătelea, să vă povestim despre Alteța Sa.

1 COMENTARIU

Comments are closed.