… dar e timpul să-şi facă bagajul, cam ca şi Dragnea, dar nu la fel că Liviuț care și l-a făcut pe doi ani și jumătate și asta, spun specialiștii în domeniu, e doar începutul. Cât despre Dooooorel de Arad, asta e părerea majorităţii social-democraţilor din Arad, în special din judeţ, unde primarii PSD sunt indignaţi pentru că deşi au muncit şi muncesc pentru partid, Căprar şi compania trag partidul înapoi cu o viteză dublă (ce a mai rămas din PSD Arad după ce cuplul Căprar – Fifor a făcut „ordine” în sensul negativ al cuvântului ).

Aşa că, umblă vorba prin târg, după ce Livache Dragnea va pleca cu băgăjel cu tot din fruntea PSD, la nivel de Arad aceeaşi soartă o va avea şi Căprar, dar şi Fifor, cel care a jucat la două capete şi n-a prins niciunul. Pe listă să preia şefia PSD Arad se găseşte deputatul Florin Tripa, care a avut meritul să nu-şi prea umfle pieptul nici pro, nici contra, dar, surprinzător, şi pecicanul Gheorghe Sabău (veteranul PSD Arad), care ar putea fi un excelent liant între foştii şi actualii pesedişti arădeni.

Desigur, în varianta în care se face curăţenie generală la vârful PSD, iar Ponta revine pe cai mari, la Arad următorul preşedinte va fi Marin Lupaş. Am zâs!

PRO PSD-istul

P.S. Atenție mărită! Articolul de mai sus a fost scris înainte ca Liviu Dragnea să fie „parcat”, la odihnă obligatorie și meditație, la Jilava. Deci, fără concluzii separate și tendențioase.