Joi, 4 iulie 2019  la sediul ALDE Arad, a avut loc ședința Delegației Permanente Teritoriale.

În cadrul ședinței, președintele ALDE Arad, Eusebiu Pistru a adus în atenția membrilor o serie de subiecte ce privesc activitatea curentă a filialei ALDE Arad.

În urma ședinței au fost adoptate două decizii importante.

Prima decizie a vizat adoptarea unei Rezoluții prin care Organizația ALDE Arad îi cere președintelui Călin Popescu-Tăriceanu să își asume și să își anunțe neîntârziat candidatura în alegerile prezidențiale din luna noiembrie 2019.

Cea de-a doua decizie vizează excluderea, retragerea sprijinului politic și revocarea din funcția de Consilier Municipal, a domnului Ciupe Ionel.

“Deciziile luate astăzi în cadrul Deleganției Permanente Teritoriale sunt rezultate venite pe cale de consecință atât în ceea ce privește necesitatea și totodată importanța candidaturii domnului președinte Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezindențiale din toamna acestui an, singurul potențial contracandidat al actualului președinte . In cazul domnului Ionel Ciupe, Biroul Politic  Teritorial a propus Delegației Permanente excluderea, retragerea și revocarea din funcția de consilier municipal al domnului Ciupe în baza unor argumente ce țin de neimplicarea sa în campania pentru alegerile Europarlamentare și în urma activității sale administrative ce nu urma linia ALDE” a declarant Eusebiu Pistru, peședintele Organizației ALDE Arad.

B.P.