Dragi cititori fideli și comuniști ai modestului nostru ziar, fie el și electronic, autointitulat Flacăra Roșie, noi avem obligația morală să vă ținem la curent cu ce se petrece în Micălaca asta mai mare numită Arad.

Mai deunăzi, să tot fie, a fost mare nuntă, s-a măritat nimeni altcineva decât Bogdănel Noghiu, un personaj „important” al urbei noastre, ceva penelist ce se bagă în samă, dar sama nu îl bagă pe el. Da știți cine a fost nănaș mare? Nimeni altul decât Iustin Marinel Arghir Cionca, mai marele Consiliului Județean Arad și cel mai bogat politician arădean, după cum spun cei care cunoșate fenomenele politico-administrative.

A fost o nuntă mare, peste 700 de oameni invitați unul și unul, că doar nănașul are de unde să adune spurc de membrii și țucălari. Dar, să nu o mai lungim atât. să vedeți la Sfânta Biserică unde s-a ținut ceremonia religioasă ce a fost. Nu am văzut atâtă spurc de popă la un loc numa la sindrofiile și agapele celor mai mari din BOR. La Bogdănel a lu Noghiu prunc au fost, după cum am numărat noi, circa 21 de popi! Dar, dacă tot aveți răbdare să-i numărați în poza de mai sus și am greșit cumva socoata să ne ziceți că corectăm.

Vă gândiți, stimați comuniști, că dacă tot a avut așa un privilegiu, Bogdănel tot a avut o supărare. Mentorul său, modelul lui în viață, Jiță Falcă de Didești a refuzat să-i onoreze nunta cu prezența, așa că prin sală tot a plutit o nebuloasă nedumerire și un gust amar, cu toate că torta a fost dulce.

Noi, comuniștii de la Flacăra îi urăm „Casă de Piatră” și sănătate, și să ne dea cât mai multe ocazii să avem ce scrie de el.

Cantorul