Atâta vreme cât Poliția locală (gardienii publici) tace ca … guți-guți în cucuruz și nu ia nicio măsură (oare are curajul?) Geanina Pistru își plantează bolidul pe unde vrea. Apropo, domnule fost sereist instalat proaspăt în fruntea comunitarilor, ori nu aveți voie să legați de anumite personaje din urbea noastră, pardon comuna Arad, ori… mergeți acasă și nu mai consumați banii arădenilor pă de-a ficea!

Tanti Geanina, cât consumă gipul? Aveți bani de impozit? Vă ajunge salariul pe care-l luați, haba, de la Compania de Apă – Canal, știți dumneavoastră, firma aia la care sunteți angajată de o bună perioadă de vreme pentru simplul fapt că sunteți președinta Organizației Județene de femei a PNL Arad. Apropo, Contesă, tot acolo este sediul firmei ce se înfruptă din banii arădenilor și unde sunteți figurați pe statul de plată?

Kă komuniștii noștri e foarte vigilenți o puteți vedea din cele două imagini surprinse vineri, 13 septembrie, lângă Palatul Administrativ. Mulțumim Adrian și îți dăm cuvântul:

„Desi erau locuri de parcare (este evident…) Contesa sfideaza… Intreb pentru un prieten, femeia aceasta nu stie sa parcheze regulamentar?

Arad, 13.09.2019 ora 18.12,,,, Salutari!”

(p)