Sau pe care NU o merităm ci ne-o pun la dispoziție mai mari vremii, șefi puși vremelnic, pe criterii politice la diverse instituții. Fie ele de stat, fie aparținând de Primărie sau Consiliul Județean.

În chipul de mai sus puteți lejer observa cum arată vestiarele, mai precis toaletele de la vestiarele sportivilor. Cu dușuri defecte, neîngrijite etc. Și asta la doar câteva luni după finalizarea lucrărilor de reabilitare, renovare, modernizare etc. a Sălii Sporturilor „Victoria” din Arad. Ce să mai zicem?

Totuși, ar mai fi ceva. După competițiile oficiale (așa puține câte sunt ele), după antrenamentele echipelor sportive care au privilegiul să se pregătească aici (costurile sunt foarte mari), sala se închiriază doritorilor de o partidă de mini-fotbal, de exemplu. Deloc pe bani puțini, așa cum ziceam. Într-una dintre seri, exact la vestiarul din chip, un sportiv amator a rămas blocat în toaletă, ușa neavând clanță. După bătăi în ușă nefericitul fotbalist (sau poate fericitul, că dacă nu reușea să intre în toaletă…) a fost eliberat de către colegi, acompaniat de râsetele și mișto-ul de rigoare. Dar, necazul omului nu s-a încheiat aici, acesta fiind nevoit a apela la spijinul colegilor pentru… o bucată de hârtie igienică. Că buda nu avea nici consumabilă d-asta în dotare.