S-a sculat (oare?) Marini cu fața la lepedeu! Sau cum poate fi tradus gestul lui Cionca, încă președintele Consiliului Județean Arad, după ce citești postarea sa de ieri, de pe facebook-ul propriu și personal. Păi, maestre picol de meserie, acum, aproape de final de mandat ți-ai dat seama că schemele din subordinea matale e încărcate peste limita admisă a bunului simț. Și că au păpat bani la greu niște indivizi angajați pe pile, niște nemoșaguri sau activiști de partid. Dar, vorba aia, nu ai dat salariile de la tine, ci de la arădeni. Noi nu zicem nimic, numai vezi că intri în conflict direct cu Nicu Ioțcu, predecesorul tău, și mai ales cu Ghiță Falcă, acest Zeus de Arad. Falkă kare te-a împovărat cu neamurile provenite mai ales de la credința neoprotestantă la care a trecut de… conjunctura alegerilor, de au rămas crăcănați „frații” și „surorile”. Pocăiți sau nu, pe unii dintre ei trebuie să-i ejectezi, înainte să nu te ejaculeze (a arunca afară… – conform DEX) electoratul la următoarele alegeri.

Cum la fotbal și la politică se pricepe oricine și cum, mai nou, și la dat sfaturi românul e specialist, ne permitem și noi să-ți facem unele sugestii. Dacă tot ziceai de Compania de Apă (o fi simțit ceva Geanina Pistru – Contesa de Hășmaș, de a plecat de acolo și a venit la CJA), ce-ar fi să verifici care dintre ziariștii angajați la „Comunicare”, de exemplu, nu merge la serviciu, deși ia banii cu găleata. Ce zicem noi să verifici, de parcă nu ai ști, numai că…

O a doua sugestie ar fi să te scapi și de unul dintre vicepreședinți, așa, să dai exemplu de restructurare la vârf. Și l-am propune pe Răzvan Cadar, cel mai arbitru dintre angajați și viceversa. Că tot îi place la bibliotecă (vezi foto), deși nu înțelege nimic. Cât desper Andras Ando, directorul tău de comunicare, căruia i-ai înființat un post bine remunerat, la muzeu ar fi loc pentru el. Am mai continua, dar cum școală fără bani nu se face, destul pentru azi. Poate cu altă ocazie venim și cu alte sugestii.

Teacherșii