Și asta sub ochii autorităților, ale firmelor de salubrizare și, mai ales ai celor de la Poliția Locală. Nu puțini sunt aceia care se întreabă ce fac firmele de salubrizare (dracu mai știe care sunt ele, noi știm doar de trei Polaris, RER și Retim). Că dau vina una pe alta. Însă, în opinia locuitorilor din zonă, cei de la miliția locală, a gardienilor publici sau cum s-ar numi, sunt cei vinovați. Stau ca stâlpii în mijlocul intersecțiilor, mai mult încurcând circulația decât ajutând la fluidizarea acesteia, decât să fie prezenți pe străzile orașului. Mai ales că zecile de angajați de acolo, majoritatea dintre ei angajați pe pile, sunt PLĂTIȚI DIN BANII ARĂDENILOR.

Mai nou, Piața Heim Domokos, situată în buricul târgului, peste drum de Casa cu Lacăt, a ajuns să fie raiul drogaților. Cei care pentru bani de țigări curăță curțile celor din zonă și aruncă tot felul de gunoaie, nu numai cele menajere, pe un spațiu viran situat pe strada Cuza Vodă. Asta până când? Până când spațiul cu pricina se va umple de tot felul de gunoaie, devenind, astfel, un focar de infecție.

Auzi, securistule (sau pensionar de la SRI), Adrian Toma (foto), aflat în fruntea Poliției Locale, pe când lași căldura din biroul în care te-a instalat puterea politică locală, încă de pe vremea lui Falcă, și faci o raită prin zonă? Să vezi ce văd zilnic locuitorii din zonă, cetățeni ai Aradului plătitori de taxe și impozite. Bani din care, așa cum am mai spus, te înfrupți atât tu, cât și subalternii tăi piloși, neamuri și nemoșaguri ale potentaților vremii!

 

Constanța – Bucureșteanca din Timișoara