Având în considerare și luând în vedere la conștiința noastră de comuniști veritabili, PSD din Arad e ca sula în nuntă. Pe peșcoperț, cum zice un pesedist magiar, ce nu le prea are cu politica dar le are cu substraturie limbilor (zice el). Nu că ar zice unguru lucruri noi, dar… are dreptate. Că un Dorel, dar Dorel d-ăla veritabil, de Arad, nu ne-a fost de ajuns, a ajuns (așa am vrut să ne scremem din străfundul gândirii) și un Fifor de Oltenia să fie senator de Arad. Parcă e prea mult, pentru amărăștenii de Arad, cum ne cred ei! Ambii, niște două nulități absolute politic vorbind și nu numai, au ajuns să reprezinte Aradul în Parlamentul României…, vaiiiiii. Dar, noi i-am votat.

Acum le rămâne lor, dacă mai au un dram de demnitate, măcar ca a lui Max, câinele unui tovarăș, care stă în cur și se linge pe PURIMA, să fac ibidem. Că a eșuat balena Veorica nu e bai pentru arădeni, că n-au fost niciodată cu pesediștii lui Căprar și Fifor. Baiul e că ambii amândoi învingători (la rateuri, în căsnicii în primul rând) își țin de funcții. Mere-ți acasă, moo, Dorele și Fifore (dacă ai unde!). Și lăsați pe alții!

Apropo, Domnule Dorel „șofer” Căprar, dacă se gată mandatul, că nimic nu e veșnic (vezi Tăgădău), cu ce o să ocupi? Că Fifor e șpețialist în altceva. Sau te reprofilezi și tu? Depinde de limbă.

Maria Popescu (Crăcan), de la PSD