Intenționat nu am scris în ultimele zile despre PSD, PNL Arad și alți papagali cu spoiler care se învârt în jurul așa zisei politichii locale. Femeile se exclude din start. Cum să scrii, numai la negativ, cum altfel, despre DOREEEEL Căprar, falimentarul de serviciu a toate și în toate!, sau despre marioneta de Mihai Fifor, acest senator care nici măcar nu știe unde este Aradul pe hartă!!! Dar, este senator de Arad, sula ogrezii din jurul lui Dăncilă. Limbistul de serviciu, cum ar veni.

Dar, stați blânză că ăsta e doar începutul reintrării voastre în anonimat și chiar mai mult decât atât. Niște nulități absolute care i-au făcut și îi fac și în continuare de rușine pe adevărații pesediști din Arad. Că mai sunt și din aceia, oricât ați vrea voi, Dorel șofer pe scară la uzina electrică, și tu, papagal de oltean amorez, de Fifor ce ești (atenție cu judecata, că avem filmări).

Niște oauă de bibilică sunteți! Nici măcar nu aveți onoarea (pentru asta trebuie să  fii OM!) să vă dați DEMISIA!

R.Dubăț 

Expl. foto (ce zic elementele cele amândouă din poză): Ne doare în… așa de voi, arădenii, ca pe bou când fată vaca (oare o fi Dăncilă?)