Cameleonul Fifor și-a mai arătat încă o dată adevăratul caracter. Este vorba despre joaca de-a demisia pe care olteanul ajuns senator de Arad a practicat-o aseară chiar în fața, sau spatele, celei pe care a slujit-o orbește ssau din interes: Veorica Dăncilă – un element de tristă amintire pentru România. După ce preț de câtăva vreme Fiforaș a fost badigardul (sau body?) Veoricăi, acum s-a întors ca curvele, înapoi pe centura politicii. La fel cum a făcut-o și Dorel Căprar, încă președintele PSD Arad, cel care mai că ar mai divorța odată (politic vorbind) numai să-și păstreze postul și să mai prindă un mandat. Că altceva nu știe face.

Se aude vorbă prin comuna Arad că Fiforaș este nevoit să se întoarcă în Arad. Vorba vine să se întoarcă, corect ar fi: să vină în Arad, că el este de loc de prin Oltenia. Și îl leagă de Arad doar interesele și unele fomei, zic cunoscătorii. Și nu s-ar întoarce să frece pe aia de pomană, cum o face de când este senator, ci ar vrea să fie șef la Muzeul Arad. Acolo unde ar fi vrut să fie și Andrej Ando, falimentarul șef al județului, expertul în falimente – mai precis. Numai că Ando nu poate, că nu are studiile necesare, cu toate că este mare doctor în comunicare – dacă și ăsta e doctor în comunicare… vai sula noastră.

Fifor ar avea studiile necesare ocupării acestui post, el fiind o vreme ceva directoraș de muzeu prin Oltenia, însă din câte am aflat îl va pune dracu, Doamne Iartă-ne!, director la Muzeul din Arad. Mai pe vinitura asta mai trebuie să o adoptăm, că nu ne-am săturat de oportunistul și jegul uman de Falcă, țărănoiul din Dideștii de Oltenia, ajuns mare domn la Arad pe prostia și mai ales pe banii arădenilor.

Dar, cum în Arad e posibil orice…

TROACĂ NELU

Maria POPESCULATĂ