Cel puțin așa spune o vorbă din popor și care s-a dovedit a fi extrem de adevărată până acum. Chiar și zilele trecute, mai precis duminică, și chiar la Arad.

După cum bine se știe, la Arad (și) turul doi la prezidențiale a fost câștigat de Klaus Johannis. Câștigat zdrobitor, harta județului fiind, practic, galbenă aproape în totalitate. Dacă la primul tur doar în comuna Dezna au câștigat roșii lui Veorica Dăncilă, de data asta menstruația a venit tocmai de la Hălmagiu. În rest, nicio comună sau oraș (chiar cu primari pesediști) nu a a fost de partea Dăncilăi, proaspăt trimisă acasă de la șefia PSD. În paranteză fie spus, oare la PSD Arad când se va întâmpla întâmplarea, iar figurile de tristă amintire, în frunte cu Căprar și Fifor vor dispărea în neantul din care au apărut?

Revenind, la Hălmagiul condus de către primarul PNL!!!!!! Țoca (foto), Dăncilă l-a învins pe Klaus. La o primă vedere veți zice că penelistul Țoca, capul la comună a trădat și nu s-a implicat serios. Poate aveți dreptate, însă nu trebuie uitat faptul că acest Țoca este vopsit în galbnl conjunctural, el fiind, la origini, pesedist sadea! Întrebarea este următoarea: a trădat primarul Țoca sau nu? În ceea ce ne privește pe noi, comuniștii de la Flacăra roșie pe rit nou, rămâne cum am scris în titlu: sângele apă nu se face! Cât despre caracter…

MOȚOCAȘUL