Noi tot zicem că atunci când doi se bat, câștigă… PRO România, la Arad. Cei cinci, șase membrii PSD, câți au mai rămas în Arad sub conducerea înțeleaptă a lui Dorel Căprar, s-au luat dă pept și s-au certat ca la ușa cortului, miercuri seara sau când? Băgăm sama să-și împartă funcțiile sau să-și regleze conturile!!

La PNL, joi seara, mai să nu se bată membrii galbeni, sub atenta supraveghere a lui Jiță de Dideștii de Oltenia și ai Contesei de Hășmaș. De data asta pă funcții și pă interese dă bani, că ei e la putere, nu?

Și, cine a mai rămas pe scena politichiei din Arad. Să nu ne spuneți că USR, că ne autojugănim. O bășină umflată mai mare ca ăștia din Arad, dă la USR, nu să există pă fața pământului. Parveniți, indivizi trecuți pe la mai toate partidele, elemente alimentate din bani publici (dr.Wiener, vezi ți-ai bătut joc de Spitalul Județean, nu am uitat!) etc.

Dar, stau la cotitură și așteaptă momentul cei din Arad de la PRO ROMÂNIA, partidul lui Victor Ponta. Partid la care au aderat (mai pe față, mai voalat) mulți pesediști veritabili, ce n-au încăput de ceafa lui Căprar. Și nici de figurile unui îmbuibat și gașca lui.

Deși, deocamdată, oamenii lui Flavius Măduța, fost deputat PSD, actualul coordonator al partidului lui VIctor Ponta în județul Arad, nu ies în față, asta nu înseamnă că s-au resemnat odată cu eliminarea lor din PSD.

Noi, comuniști cu ne știți, zicem că acum e momentul, scandaluri la PNL, la PSD. Dar?

Romi.D