După tot scandalul de joi seara, de la PNL, unde Geanina Pistru – Contesa de Hășmaș a fost vioara întâi, depășindu-l până și pe Falcă, un lucru este cert. De fapt două: PNL Arad a pierdut un om de bază, excluzându-l pe actualul primar Călin Bibarț din partid. Și doi, glumim, desigur, Geanina și-a făcut jocul, de fapt a demarat ostilitățile pentru readucerea lui Eusebiu Pistru (actualul președinte de la ALDE Arad) în PNL. Nu de alta, dar să-l pregătească pentru o candidatură la Primăria Aradului și să reînvie PNL Arad.

Lăsând gluma mai la o parte, Contesa de Hășmaș a reușit într-un timp relativ scurt să distrugă PNL Arad, spre disperarea lui Falcă, în prumul rând. Ce mai încolo, încoace, PNL Arad a ajuns un partid de doi bani, noroc cu Dorel Căprar, președintele PSD Arad care a adus, la rândul său, organizația din Arad sub nivelul mării!

Dar, ei, șefii, nu pierd nimic, au oameni puși în funcții de conducere atât la deconcentrate, cât și la societățile aflate în subordinea Primăriei și a Consiliului Județean. Fraieri sunt, de fapt suntem noi, arădenii, plătitori de taxe și impozite și care îi susținem și care asistă pasivi la aberațiile și derapajele acestor elemente puse pe îmbogățire!

Maria POPESCULATĂ de la 24