Voaba unui vechi coleg de-al nostru, de la Observator arădean, la prost nu trebuie să-i furi straița, că și-o lasă el singur!

Tot am scris, cu toate că am fost amenințați, de elementul uman feminin numit Ana Maria Nyeki, cea a cărei frați (pe unul dintre ei îl puteți admira în poza de mai sus) sunt cercetați de o bună bucată de vreme pentru consum și trafic internațional de droguri de mare risc, dar nu s-a întâmplat nimic. Nici nu era scopul nostru să se întâmple ceva, dacă doamna în cauză este nevinovată. Dar, cum situația ei înflorește, haideți să mai scriem. Mai ales că un înalt demnitar arădean, deputat PNL știe despre ce vorbim.

Ana Maria a strâns o grămadă de bani printr-o fundație sau asociație Cetatea Voluntarilor, bani pe care i-a folosit cum a vrut și, apoi, a decontat, în primul rând cu cei de la Consiliul Județean Arad. În speță, cu Iustin Cionca, președintele ales de către consilierii județeni arădeni – deci nu direct de către arădeni, și care face ce-l taie capul. În CJA și cu banii arădenilor.

Ei bine, de curând, în loc să preia investițiile făcute la Spitalul Județean Arad de către Ana Nyeki, să preia pe documente, așa cum este normal, să facă un inventar, așa cum este normal, Cionca încă mai continue să lucreze pe-o mână cu această șarlatană (cum au numit-o colegii din presa centrală). Oare de ce? Ar fi curios de știut, mai ales după ce s-a întâmplat în ultima vreme.

Arădenii, oamenii de afaceri din Arad, cei care au donat bani pentru o cauză nobilă, așa știau inițial, ar trebui să știe ce s-a făcut cu banii lor. Pentru ce și mai ales cum au fost cheltuiți? Droguri, Ferească Dumnezeu! Dar, atâta vreme cât acest Cionca, un parvenit al zilelor noastre, încă îi ține spatele, ce să mai zicem

Cât despre directorul Spitalului Județean Arad, despre cel care răspunde în cadrul Consiliului Județean despre SJA, ave mari rețineri. Dacă pe ei nu-i interesează despre inventarul de acolo, vă dați seama de haosul existent la județean și nu numai. Și vă mai plângeți că trebuie să mergeți pe la spitale din alte județe, din Ungaria sau alte țări. Ne merităm soarta, arădeni dezinteresați.

Cât despre Cionca… o să aflați surprize, în curând. Că doar PSD nu e singur pe piață.

Soții TROACĂ 

1 COMENTARIU

  1. Rusine voua, sa aruncati cu noroi intr-un om care a facut ceva, in timp ce voi va scarpinati intre picioare

Comments are closed.