Întrebarea de mai sus am adresat-o conducărilor (chipurile) vremelnici ai Aradului. Celor de la Primărie, celor de la Consiliul Județean și în special lui Jiță Falcă, olteanul aciuat la Arad și care și-a bătut și își bate joc, în continuare, de arădeni și de Arad. Implicit de UTA, echipa de suflet a arădenilor, Campioana Provinciei.

Anunțată cu surle și tobe, refacerea stadionului Bătrânei Doamne trenează de o bună bucată de vreme. S-au alocat și cheltuit milioane de euro din banii arădenilor și pentru ce? Stadionul, Arena Neuman nu e gata nici pe jumătate, deși banii au fost cheltuiți. Nu intrăm acum în amănunte gen băncile de rezervă, vestiare, interioare etc., ci vrem să vă readucem aminte că la ultima licitație, de la mijlocul lunii decembrie, nicio firmă nu s-a arătat interesată să preia și să continue lucrările. Nici măcar Tehnodomus, firma care a început respectivele lucrări. Din câte știm, Tehnodomus mai are de încasat bani de la Primărie pentru lucrările deja efectuate. Și nu puțini. Dar, asta cu altă ocazie.

Până atunci, însă, Falcă o va tăia la Brussels (sau cum o fi scris el, sau altcineva – că el nu le prea are cu scrisul, pe faceboku lui propriu și personal), Bibarț, actualul primar nelegitim (adică neales de către cetățenii Aradului), probabil așteaptă luna iunie, să vină alegerile locale. Iar pe Cionca, afaceristul de la Spitalul Județean, încă președinte al Consiliului Județean Arad îl cam doare la banană.

Așa că, stimați utiști, când va fi gata stadionul? Cât vă mai luați după mincinoșii ăștia? Păcat că echipa noastră de suflet are de suferit, deși se află pe primul loc în clasament, cu șanse reale și meritate de promovare în prima ligă. Dar, unde vor juca meciurie de acasă? La Cluj, probabil, sau la Debrecen. Mulțumim conducătorilor noștri că-și bat, în continuare, joc de un mit al fotbalului românesc: UTA Arad!

R.D.   

1 COMENTARIU

  1. Pe vremuri se zicea că arbitrii care au furat-o pe UTA au fost alergați până în afara orașului pe calea ferată din spatele peluzei spre CPL. Haide-ți să încercăm asta și cu firma care-și bate joc de stadion și de noi și cu neneritații noștri conducători politici.

Comments are closed.