Cum nu există păduri fără stejari seculari, somptuoși etc., așa nu există PNL Arad fără un clop galbăn ca… lămâia, accesoriu vestimentar ce-l poartă (și) Jekel Jozsef Frederick, pe numele său de scenă. Un individ ce se dă pe lângă PNL Arad, ca și muta pe lângă… cabinetul de stomatologie. Chiar dacă acesta nu a fost și nu este (din câte știm) deschis, cabinetul. Acest individ, dințarăș, cum ne spun sursele, se bagă în samă peste tot. Nu îi facem recenzie, cum și pe unde umblă (cică) în numele PNL Arad, ci am vrut doar să constatăm și să vă informatizâm cât de penibil poate un element cu un clop galbăn, de domn (chipurile), cam pe acolo unde sunt, posibili, viitori alegători.

Cu siguranță, cu clop ca acela, a lui (nici măcar rromani nu poartă așa ceva, de jenă) PNL are numai de câștigat!!??? La categoria pierderi, desigur.

Apropo, dom doftor dă ghinți și măsăluri, cam când puteți fi găsât la cabinetul de subsolul cășii dă pe Stejarului? Nu de alta, dar să vă facem un chip fără colop și în hălat alb și mască pă gură.

Cât despre potoale, despre festivalurile gastrogratuite pe care la frecventați strict pentru poze, lăsăți-l pe Falcă, Bibarț, Cionca etc. să apară. Că ei se pricep mai bine la actorie de prost gust.

R.S.