Contesa, patroana, matroana de la PNL Arad, lăsată de Falcă să conducă din umbră organizația arădeană (fostă una dintre cele mai tari din țară) a reușit să împace și capra, și varza. Cam deodată, că răzbelul de-abia de acum începe.

Fata a Budigoaiei de la Hășmaș, birtășita satului încă de pe vremea comuniștilor, a împărțit funcțiile, viitoarele funcții, din PNL după cum a considerat valoarea ei (cu ghilimelele de rigoare) și puterea pe care i-a lăsat-o, așa cu vă ziceam, Falcă. Că Geanina a fost găsită incompatibilă de Agenția Națională de Integritate, asta e altă mâncare de pește, dacă ai putere în teritoriu…

Și, așa cum vă spuneam, la PNL Arad s-au făcut deja listele pentru alegeri, să se liniștească apele (pentru proști, desigur). S-a desemnat candidatul la Primăria Arad, în persoana lui Sergiu Bâlcea (actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Arad), s-au desemnat candidații la Senat și la Camera Deputaților, toate ălea, ălae. Visuri, fata moșului! Cert este că, pentru moment, e oareșce liniște la PNL Arad. Ceea ce a vrut Falcă și ceea ce a vrut Contesa de Hășmaș (ca să-și facă liniștită, în continuare, jocurile perfide) s-a întâmplat. Bâlcea la Primărie etc.

Actualului primar în funcție, Călin Bibarț, chiar dacă ocupă nelegitim acest post, i s-a oferit locul întâi la Camera Deputaților, alegeri ce vor avea loc în toamnă, adică laun fel de pulivară!  Asta să-i scoată din cap Primăria și să-l liniștească. Până la toamnă, la alegerile parlamentare, se pot schimba listele, sau lista, de o sută de ori!!!!!! Și Călinuț să rămână cu sula în mână, tot paznic la lemne cu a fost înainte, cu tot cu sprijinul lui Coldea, finul său, fostul șef al SRI România!

Nu comentăm lista PNL de la Camera Deputaților, Contesa e pe locul doi (deși, repetăm, este incompatibilă), o fi ținând locul pentru cineva. Însă nu putem să nu facem referire la lista pentru Senat. Acolo unde Ioan Neluțu, zis Cristina (actual sentaor – vorba vine) este pe locul unu. Așa a cerut partidul, Orban etc. așa trebuit să fie. Însă, să-l pui pe intelectualul Doru Sinaci, un purtător de geantă pe la diverse partide, pe locul doi, e prea de tot. Dar, despre acest aspect vom vorbi cu altă ocazie.

Așa că, până la următoarea ocazie (numai azi nu e mâine), când vom mai afla ceva noutăți (și) de la PNL, noi, comuniștii de la Flacăra roșie, vă pupăm pe portofel.

A.A.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here