Contesa, patroana, matroana de la PNL Arad, lăsată de Falcă să conducă din umbră organizația arădeană (fostă una dintre cele mai tari din țară) a reușit să împace și capra, și varza. Cam deodată, că răzbelul de-abia de acum începe.

Fata a Budigoaiei de la Hășmaș, birtășita satului încă de pe vremea comuniștilor, a împărțit funcțiile, viitoarele funcții, din PNL după cum a considerat valoarea ei (cu ghilimelele de rigoare) și puterea pe care i-a lăsat-o, așa cu vă ziceam, Falcă. Că Geanina a fost găsită incompatibilă de Agenția Națională de Integritate, asta e altă mâncare de pește, dacă ai putere în teritoriu…

Și, așa cum vă spuneam, la PNL Arad s-au făcut deja listele pentru alegeri, să se liniștească apele (pentru proști, desigur). S-a desemnat candidatul la Primăria Arad, în persoana lui Sergiu Bâlcea (actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Arad), s-au desemnat candidații la Senat și la Camera Deputaților, toate ălea, ălae. Visuri, fata moșului! Cert este că, pentru moment, e oareșce liniște la PNL Arad. Ceea ce a vrut Falcă și ceea ce a vrut Contesa de Hășmaș (ca să-și facă liniștită, în continuare, jocurile perfide) s-a întâmplat. Bâlcea la Primărie etc.

Actualului primar în funcție, Călin Bibarț, chiar dacă ocupă nelegitim acest post, i s-a oferit locul întâi la Camera Deputaților, alegeri ce vor avea loc în toamnă, adică laun fel de pulivară!  Asta să-i scoată din cap Primăria și să-l liniștească. Până la toamnă, la alegerile parlamentare, se pot schimba listele, sau lista, de o sută de ori!!!!!! Și Călinuț să rămână cu sula în mână, tot paznic la lemne cu a fost înainte, cu tot cu sprijinul lui Coldea, finul său, fostul șef al SRI România!

Nu comentăm lista PNL de la Camera Deputaților, Contesa e pe locul doi (deși, repetăm, este incompatibilă), o fi ținând locul pentru cineva. Însă nu putem să nu facem referire la lista pentru Senat. Acolo unde Ioan Neluțu, zis Cristina (actual sentaor – vorba vine) este pe locul unu. Așa a cerut partidul, Orban etc. așa trebuit să fie. Însă, să-l pui pe intelectualul Doru Sinaci, un purtător de geantă pe la diverse partide, pe locul doi, e prea de tot. Dar, despre acest aspect vom vorbi cu altă ocazie.

Așa că, până la următoarea ocazie (numai azi nu e mâine), când vom mai afla ceva noutăți (și) de la PNL, noi, comuniștii de la Flacăra roșie, vă pupăm pe portofel.

A.A.