Cunoaştem cu toţii situaţia actualului preşedinte PSD Arad, în speţă Doooorel Căpar. Dosare, şpagă… trafic etc…

După şedinţa de ieri, derutatul nostru, pardon deputatul nostru Căprar a remis un comunicat de presă de unde denotă clar că încă ciolanul e la el în farfurie şi tare nu l-ar pune în strachina olteanului Mihai Fifor. Senator de Arad și principalul contracandidat la șefia organizației județene, vineri, când va avea loc CEX-ul partidului.

Cum după ce în atâţia ani ai reuşit să aduci filiala din Arad pe unul ultimele locuri din ţară, să te ridici pe picioarele din spate cu tot cu husa ta de conjunctură (că o să te scapi și de ăsta), spătarul deputat Adrian Todor (care ce-i drept are brevet de pilot şi a cam ocolit plafonul de nori ce s-au abătut peste social democraţii arădeni) şi să laşi fotoliul, fie el şi dezbrăcat de husă lui Mihai Fifor. Clar că îţi pică greu. La (non) valoarea ta e de înțeles.

Chiar şi antilopa încolţită de lei, în jungla africană, teoretic, mai are o scăpare, dar suntem convinşi că la ora actuală toate gândurile de şefie a PSD din Arad sunt îndreptate către doljeanul Fifor, corabia în care se află Căprar şi Todor intră la apă pe cum trec zilele.

Cu un Dragnea după gratii, cu un Ispravnic cam tot pe acolo (l-ai prostit și pe ăsta!), cu soțul fostului prefect Florentina Horgea tot acolo…,şi mai sunt și alte vreo 10 exemple, Doru Căprar se cam duce la vale, că doar nu suntem naivi să credem că aceia care se află între patru pereţi vor tăcea.

Triste sunt zilele mele, triste sunt şi numărate, asta va fi melodia ce va răsuna, cu dedicaţie pentru Căprar, vineri, 7 februarie, la salon Helen, la CEX Arad, în prezența președintelui Ciolacu și secretarului general Stănescu.

P.S. Dacă priviţi cu atenţie chipul de mai sus veţi vedea că în spatele lui Căprar se află ceva sugestiv… Politic, bineînțeles!

Capra cu trei lupi