Conform informațiilor furnizate de către colaboratorii noștri comuniști de la PNL și PSD Arad, mâine sunt așteptați în orașul nostru atât Orban, cât și Ciolacu, adică președinții la nivel național ale celor două partide. Dacă primul vine, vine pentru validarea listelor de la alegerile locale și parlamentare, și a candidatului de primar, Sergiu Bâlcea, deși în urma sondajului de opinie preferatul peneliștilor arădeni a fost Călin Bibarț! După certurile de rigoare, după nerespecatarea voinței electoratului penelist arădean suntem curioși dacă Orban va veni la Arad, pentru validare. Unii zic că da, alții că nici vorbă și că zilele Geaninei Pistru, Contesa de Hășmaș, principala artizană a manevrelor din PNL Arad, are zilele numărate. În sensul că va fi trasă pe linie moartă!

Pe de cealaltă parte, Ciolacu nu a confirmat, dar nici infirmat dacă va fi prezent la CEX-ul de mâine de la PSD Arad, acolo unde se va alege viitorul președinte al PSD Arad. Este cunoscut faptul că actualul președinte  Dooorel Căprar a adus organizația în pragul falimentului, atât la propriu, cât și la figurat. În plus, Căprar s-a ales și cu două dosare penale pentru luare de mită, fapt nu tocmai în concordanță cu deontologia partidului. Mai ales în situația politică actuală.

Deci, că întotdeauna există un deci, numai azi nu este mâine și vom vedea cât valorează Aradul în ochii șefilor politici de la București.

Cât despre gestul lui Falcă, acela de a se da accidentat grav (că are cancer etc.) într-un moment greu pentru PNL Arad, este PENIBIL. Să-ți ceri singur osândă de la Dumnezeu doar de dragul unor voturi este prea de tot. De fapt, așa a făcut el tot timpul. Un jeg de om, cerșetor de voturi.

R.DUBĂȚ 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Cacat marca Budat. Comunistii tai te au mintit, adica ai inventat tu, Orban nu vine, si Falca e maine acolo. Nici Ciolacu nu vine ca sa medieze rahatul dintre Caprar si Fifor. Miniciuni ca n-ai ce scrie.

Comments are closed.