Despre Constantin Traian Igaș, fostul ministu de interne a Râmâniei, pesedist la origine, nu s-a prea mai auzit în ultima vreme. Doar cu postările sale cu Hotel – Restaurantul Taverna Pecicană, de la Pecica, evident. Însă, deși el nu recunoaște acest lucru, între doi invitați se gândește tot mai abitir să revină în politică. La unii dintre amicii săi, noi, comuniștii nu avem onoarea să ne aflăm printre ei, s-a destăinuit și le-a spus că este curtat de mai multe partide politice. Logic, am zice noi. Însă nu neapărat și de către PNL.

Poate mulți dintre dvs. o să ziceți da cine… beep e Igaș ăsta, ce a făcut el? Noi, comuniști cum suntem, ne-am gândit, am convocat BOB-ul (Biroul Oranizației de Bază, pentru neaveniți) și am stabilit că Aradul, de la Revoluție încoace nu a avut un ministru ca el. Fie el și de Interne. A adus elicpterul SMURD la Arad, la Spitalul Județean? A adus! Și asta în dauna orașului vecin și pretin Timișoara, care are spital de două ori mai mare și mai important. A promovat oameni din structurile MAI la București sau în alte puuncte sensibile și importante (cu ar fi Timișoara, de altfel)? A promovat! Mai vreți? Dacă vă mai spunem veți zice că suntem comuniști sadea. Nu că nu am fi, dar când e vorba de criticat…

La ora asta, dacă ne întrebați, l-am vedea pe Igaș ca salvatore della patria la PNL Arad. Comandantul unei corabii lăsată, intențioanat, în derivă de către ZEUS Jitză Falcă. Și care e brârncălită acum de către Geanina Pistru, spre eșuare. Asta dacă nu se vor trezi vechii peneliști și pediști la timp, să fim bine înțeleși.

Din câte știm, Igaș e ca o fată mare. Mai că ar vrea, mai că nu ar vrea, mai că s-ar lăsa, s-o întreb pe mama etc. Și m-ar place, dar dacă mă doare. E mai bine așa, să lăsăm Aradul la coada și de râsul țării. Cum scrie lumea, acum despre penalul de Căprar, Falcă etc.

R DUBĂȚ

 

 

 

2 COMENTARII

  1. Eu știu ca sunteți cu apartenența politica … e clar …. doar ca vreau sa va spun ca pe lângă tâmpeniile pe care le Spune-ți , pt ca Falca și cu Basescu au făcut ce au făcut , nu Igasul p…. , va mai spun ca a pus in funcții numai retardați , analfabeți dar cu bani . El la sinea lui , nu își merita soarta nici ca femeie de serviciu la Interne , Dapai ministru . Ăla in afara de a fi ministru , ca așa a fost conjunctura , nu a făcut absolut nimic …. lăsați dracu tâmpeniile astea ce le scrieți , ca voi chiar credeți aberațiile astea …

  2. Nu te mânji, Romi! Nu merită! Nici măcar pentru un blid de păsulă cu ciolan servit la tavernă!

Comments are closed.