Azi dimineață, nu chiar așa de dimineață, polițiștii de la Locală (sau milițieni, cum le zicem noi) au declanșat un fel de operațiune la Boul Roșu. Zonă devenită de o bună bucată de vreme una dintre cele mai rău famate din municipiu. Însă, după cum ne-au informat comuniștii noștri mai dăștepți și mai pă fază decât ai lor, milițienii s-au pus să verifice documentele taximetriștilor. Nu mai puțin de trei autovehicule de la Locală, cu milițienii de rigoare, s-au pus pe controlat acte, autorizații etc.. Lucru pozitiv, am zice și noi, cine nu respectă legile locale (hotărâri, de fapt), să plătească.

Însă, peste drum de stația de taxi, acolo unde făceau milițienii locali controalele la documentele taximetriștilor, drogații… erau tot acolo. Și în acceași stare, aerieni după consumul de țigări cu canabis, șoricioaică și mai știe dracu ce bagă ei în ele. Pe ei i-au lăsat în pace, să-și vadă de treabă, să nu-i deranjeze din extaz. Sau agonie, fiecare cum o vede.

Întrebarea, de fapt întrebările sunt altele: pe cine și de ce protejează milițienii de la locală? Cu ce scop? Dacă ar fi să ne luăm după gura lumii, și de ce să nu ne luăm?, în spatele acestei afaceri extrem de bănoase ar sta nume grele din diferite instituții. Funcționari sau șefi, după caz, care în loc să lupte pentru combaterea consumului de astfel de stupefiante și altele și mai periculoase, ei asigură protecție. Adică, a lor este afacerea.

Domnule șef al IPJ Arad, știți că unii subalterni de-ai dvs. se ocupă cu acest lucru? Numele le vom spune cu altă ocazie. Și întrebarea este valabilă și pentru alți șefi de instituții, inclusiv Poliția Locală. Sau, poate așa se vrea și noi suntem proști (nu că nu am fi) și nu înțelegem mersul lucrurilor.

Deci, domnilor polițiști de la Locală, pe când o razie (cu urmări publicate în comunicate de presă) și prin rândul consumatorilor de droguri. Că la dealeri, adică la cei la care despre care am vorbit mai sus, slabe speranțe. Că nu aveți cojones-urile de rigoare.

Coco JUMBO 

3 COMENTARII

  1. am citit de 3 ori si inca mai rad, voi va imaginati cum au controlat documentele? cei de la politia locala sunt in cel mai bun caz analfabeti functional (adica stiu sa citeasca dar nu inteleg sensul propozitiilor) fara a trece la abilitatile de scris.
    sunt curios ce au verificat pozele din buletin? daca corespunde poza cu persoana …. vrem detalii!!!
    o intrebare tendentioasa …. seara de ce nu fac razii la Boul Rosu? strica programul de somn de frumusete?
    intrebarea e retorica

Comments are closed.