Și continuarea ar fi: încă 75 de ai de acum încolo! Echipa fanion a Aradului, campioana provinciei să trăiască! Dar… Unde? Să își țină echipa, suporterii, arădenii evenimentele aniversare pe străzile Aradului? Că elementele care ar trebui să fie trase la răspundere pentru (ne)construrea la termen a stadionului Francisc Neumann, UTA, nu sunt capabile să-și facă treaba. Elemente plătite de Primărie, din banii arădenilor!!!!!!

Luni, era un nou termen de licitație pentru continuarea lucrărilor la stadion. Canci, cum zice rumânul Paraipan. Nu s-a ținut nicio licitație. Dă-i în cardan pe utiști, pe arădeni în fond și la urma urmei. Ce ne interesează pe noi, pe mai marii Primăriei Arad, ca stadionul să fie gata la al șaptelea termen programat și anunțat? Dacă nu mai mult. Vin alegerile, asta e prioritatea numărul unu pentru cei aflați, vremelnic, la conducerea Aradului.

Falcă, după ce ai mințit suporterii atâta vreme, după ce ai făcut contracte cu firmele tale de casă pentru construcția stadionului, ți-ai pus papura-n cur (…gura ta de oltean luat de muște și cărat în…) și ai tăiat-o la Brussel (cum ai scris tu, mare doctor ce te dai, cu lucrări de doctorat scrise de alții). De ce nu ieși în fața suporterilor celei mai titrate echipe din provincie să le spui ce e cu banii alocați și să le explici întârzierile. Sau să-l pui pe pădurarul care acum e în fruntea Primăriei, nelegitim, să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu?

Cât vor mai dura lucrările la stadionul UTA, că în alte orașe au fost date în folosință mai demult, deși au început lucrările înainte de UTA? Doar Dumnezeu știe!

Stimați conducători iubiți, de DRAQ, ai Aradului, așa ar trebui să primiți și voi voturile! După cum vă faceți, vorba vine,treaba. Ce să-i faci? N-ai ce-i face! Păduchi de confecții ce sunteți.

Dar, la alegerile din iunie va veni un primar mai acatării și va lua în mână și problema stadionului UTA. Dacă în Arad, UTA nu merită, cine merită să fie respectat? Toate viniturile, cu Falcă în frunte?

R.D.S.

Foto: proprie

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Voi sunteti de vina!!! Aradenii… Ati votat Falca mai rau ca aia din Teleorman.. Dragnea….si acum va plangeti ca voi din „cornul vestic” al Romaniei.. sunteti de rasul tarii cu asa conducatori!! Si uite pun pariu ca in vara tot niste nenorociti vor vota aradeni!! Asta asa ca sa nu va dezmintiti in ceea ce privește naivitatea, ignoranta, si suficienta de care ati dat dovada atatia ani!! Si de acum in colo la fel!!!

Comments are closed.