Stimați comuniști, știți ce sunt aceia papagali cu spoiler? Nici noi! Dar așa bine sună încât nu putem să nu folosim sintagma, fraza, dacă vreți voi. Sunt cei de la USR Arad! Niște elemente care, majoritatea dintre ele au bântuit pe la diverse partide și când și-au dat seama de incompetența care-i caracterizează, ș-au strâns la… să lingă clanța de la ușa politicii actuale. Au dat de un loc călduț, ca muștele de… hărhat, vorba rumânului Paraipan.

Însă, la dat din clanță, a se citi comunicate de presă, și a critica tot ce mișcă, fie bun, fie rău, în Arad, sunt campioni. Parte covârșitoare dintre ei, dacă îi iei la bucată, nu au dovedit nimic până acum. Canci firme, canci impozite plătite la bugetu de stat, canci impozite plătite la bugetul local,canci angajați etc.. Unii dintre ei au fost, totuși, angajați la stat (priărie, CJA instituții subordonate etc.). Și stau, ca babele pe laviță și critică. Adică ca sula ogrezii, dacă vreți! Ăla de ce e îmbrăcat în verde, când putea fi înțolit în protocaliu, ulița aia e spartă, plouă ploaia, bate vântul etc.

Dacă le citești numele mai că zici că nu-s arădeni. Nu-i cunoaște nici frastu, nici măcar neamurile lor. Noroc cu internetul, că se bagă în seamă zi de zi și prostesc o masă de tineri votanți, care vor schimbarea. Cu cine? Cu un element ca Vlad, candidat la Primăria Arad? Ce a făcut ăla la viața lui? Cu un element ca Adi Wiener? Care după ce a pus spitalul județean pe butuci, oricum aproape așa și era, și-a pus papura în zona dorsală și a tăiat-o la București, în Parlament. Să facă ce? Act de prezență și să ia soldă și pensie specială. Dar, asta nu înainte să-l alipuie pe magistralu doctor Dina, de la Timișoara, ăla cu stenturile pă herț, cel dat afară de la două spitale din țară! Dar, asupra acestui subiect vom reveni.

Așa că, CANCI USR în Arad! Oameni care nu au demonstrat nimic în civilie, cum se spune, vor să se căpătuiască, pe greșeala adeversarului, în politică. Și la cât de inspirați sunt alegătorii arădeni, nu ne-ar mira să reușească.

Domnul PANDURICĂ