Dragii noști comuniști, cetitori de Flacăra Roșie, unde mama dracului trăim? Nici la Mazăre în Madagascar nu se poate întâmpla așa ceva.

A fost 1 Martie, mărțișor mai pe românește, frumos este să dai câte un mărțișor femeilor că așa e obiceiul, dar până să faci ce a făcut acest șofer a lui Cionca întrece orice închipuire. cum care Cionca? Președintele CJ Arad, care a avut tupeul să ofere marțișoare, prin angajatul Noghiu, împreună cu Poliția Rutieră. Până aici nimic deosebit, dar pe cartolina care le ere oferită femeilor oprite în trafic de poliștii rutieră era sigla Poliției Rutiere, cum e normal, și…,ca să vezi, într-un colț era sigla firmei de transport a lui Noghiu (vezi foto). Asta ca să înțeleagă toată lumea cât de protejat este fostul vasal al regelui Jiță Falcă de Didești care l-a aruncat la gunoi, (scuze domnule Cionca nu era vorba de domnia voastră, nu ne permitem ca și alții să vă facem astfel, era o metaforă.)

Domnilor de la Rutieră, chiar ați ajuns de râsul lumii? Să vă dea ordine acest Noghiu? Sau sunteți așa de naivi încât să puneți botul?

Polițiștul de la LOCALĂ

2 COMENTARII

  1. Eu zic ca asta ar trebui sa se lase cu un abuz in serviciu. Omul este angajat la cabinetul presedintelului Cionca si in acelasi timp are firma de transport. Si … supriza, impreuna cu Politia Rutiera da martisoare …

  2. Băiatul este fiul, fostului colonel de securitate Noghiu… Tu asta de la flacăra nu știai?

Comments are closed.