Oricât se plânge deputatul PSD Dorel Căprar că procurorii au venit pe capul lui pentru că e mare politician și vor să-i închidă gura și bla, bla, bla…, se plânge degeaba. Doar, doar va smulge un pic de compasiune de la vreun interlocutor. Dimpotrivă. Periodic, nu scapă ocazia de a nu încerca să nu intervină pe căi nu tocmai ortodoxe, oculte, prin trafic de influență, deseori, pentru vreun trepăduș de-al său.

După scandalul pe care i l-a făcut colegului de partid, Beniamin Vărcuș, fost șef la Direcția Regională de Poștă Timișoara, pentru că nu le-a dat ordin subalternilor să-l ponteze pe mistăr Sulincean, cât timp umbla el pe coclauri în campanie electorală la alegerile europarlamentare. Și, după ce l-a schimbat din funcție pe Vărcuș, pentru nesupunere cum se zvonește, acum Marele ZEN, prin intermediul directorului adjunct al Companiei Mircea Tudosie (fost director plin pe timpul pesedeului) a ajuns să-l și protejeze pe Sulincean pe sub nasul liberalilor.

Acesta, angajat al Companiei Poșta Română București, cu locul de muncă la OJP Arad, beneficiază de regim preferențial în sensul că ziua de munca începe pentru el la ora 11 și se termină pe la 14. Dacă se întâmplă cumva să vină mai repede de ora 11, musai o taie pe la 13. Toate sub nasul șefilor care tremură de frică și nu iau nici o măsură. Unde mai pui că nici nu se pricepe la mai nimic, fiind decor în instituția aia. Ultima dată, prin 4 februarie, când directorul regional s-a sesizat că în timp ce el freacă menta, în alte părți din poștă este lipsă de personal, și a vrut să-i schimbe locul de muncă, unde mai poate face și el ceva, să numere dosare, să le aranjeze, ceva simplu, cât îl duce capul, acesta, directorul regional, a fost sunat de la București și i s-a transmis indicația să-l lase în pace. Acuma ne întrebăm și noi, ca niște comuniști cinstiți, cine putea să sune pentru el ca directorul (credem noi) Tudosie să intervină pentru Sulincean ?

Care-i situația acum ? Păi, Sulincean se face că vine la lucru, se face că lucrează dar poșta nu se face că-l plătește, chiar îl plătește destul de bine în timp ce poștașii aleargă ca nebunii să facă față avalanșei de trimiteri de tot felul. Asta înseamnă să fi om de partid și să ai un Căprar șef.

Noi numa am sesizat sesizarea de la poștă!

Golumbu POȘTAȘ