Mulți dintre comuniștii nostri fideli, cetetori ai Flăcării comuniste, știe ce însemnează cuvintele țigănești, romales  (păntru domni, mânca-v-aș) din titlu de mai sus. Egzact așa se întâmplă hdirect hept pe stadionul, vorba vine, Francisc Neuman din Arad- UTA. Ce nu se mai gată ka kum ca Gulliver în ochii din țara liliputanilor.

Mai acum câteva perțuri (minute, pe ungurește șase) am aflatără că la Stadionul, viitor, al UTA-ei e bai mare. Că lucrările s-au întrerupt, noua firmă (de fapt a mai fost) care a câștigat zilele trecute licitația, a cam luat- o… la gioale. Și, conform surseor noastre comuniste, mister Bibarț, primarul de conjunctură al Aradului (că nu l-a ales nici dracu, doar pe liste), a dat-o în bară. La propriu! Omu nu vrea să fie gata stadionul, pentru că știe el ce știe. Că nu e bune structuricile metalice (că le-au feștit ca să dea bine în poze), că lucrările de făcute de mântuială, să ia banile firmele de constrcuții, șefii lor și… Falcă, știe toată pulimea.

Concret: În loc de avansul de 30%, (pentru necunoscători la sută), cât se specifică în noul contract, semnat în urmă cu câteva zile, Bibarț și ai lui din Primăria Arad (pocăiti până în măduva oaselor), dă constructorului actual doar 15%! Asta în timp ce noul câștigător al licitației, dacă vreți numele citiți edițiile trecută din Flacăra roșie, are de plătit tabela electronică, instalația de sonorizare etc., la firme din străinătate. Pe care le doare la banană de Falcă, Bibarț, Arad etc. Baiul eeste ban!

Așa că… dragi utiști, viitori votanți la localele din iunei, aveți grijă că cum și că cine vrea binele Aradului, și că cum și că cine vrea să se îmbogățească pe banii voștri!

R.D.