Că am scris în dese rânduri despre manevrele acestei impostoare care strângea donațiiîn numele unei Fundații, Cetatea Voluntarilor, am fost catalogați în fel și chip. Că săraca a făcut gesturile în folosul copiilor, a comunității etc. Când am scris despre frații ei că sunt traficanți și consumatori de droguri de mare risc, ați zis că suntem nebuni etc.etc.etc

Dar acum ce ziceți când vedeți ce a făcut, la Spitalul Județean, Mihai Fifor, senator de Arad și președintele PSD Arad, o fi și el nebun?

Iată câteva dovezi pe care le-a primit la redacție:

Bineînțeles că la scurt timp după apariția lor imaginile de mai sus au fost șterse de pe pagina Anei și a Cetății Voluntarilor.

Ei, domniile voastre din conducerea Spitalului, domnule Cionca Marinel (că tu ești șef mare peste spitalele arădene) ce mai aveți de zis? Pe când demisiile de onoare? Dacă aveți așa ceva… Sau ați fost… unși?

R.D.S.

3 COMENTARII

  1. Bineînțeles că ați strecurat și o minciunica, pozele sunt încă pe Facebook!!! Dacă vă asumați că sunteți corecți, faceți-o până la capăt!

    • Poza cu fotograful/cameramanul fără nici un costum de protecție lângă incubatoare a fost scoasă. Deci nici o minciunica. Exista print screen cu acea poză. Analizați vă rog postarea.

  2. ,,Dar acum ce ziceți când vedeți ce a făcut, la Spitalul Județean, Mihai Fifor, senator de Arad și președintele PSD Arad, o fi și el nebun?,,nu e nebun da cum spune si domnul Fifor ,,nu il duce capu,,pozele nu cred ca au fost facute in plina epidemie ….Dar domni care iau bani,fonduri si nu fac nimica?Dar macar ,,impostoarea,,cum o numiti face ceva vizibil.

Comments are closed.