PMP Arad îi retrage sprijinul politic și se dezice de Mircea Braiți, primarul comunei Buteni, ales acum patru ani în funcție candidând pe listele partidului. Conducerea PMP Arad este nemulțumită de faptul că Mircea Braiți a avut o activitate politică foarte slabă și în loc să organizeze filială locală a partidului, și-a văzut doar de propriile interese.

Mai mult, prin acțiunile sale, Mircea Braiți și-a înșelat grav propriul electorat, care acum patru ani i-a dat votul pentru a conduce destinele comunei. „Retragem sprijinul politic și ne dezicem de primarul comunei Buteni, Mircea Braiți. În loc să dezvolte organizația din Buteni și să lupte pentru a transpune în viață obiectivele politice ale PMP, ca o garanție pentru propășirea comunei, primarul Braiți a acționat în scop propriu. Mai mult, a preferat să se eschiveze atunci când a fost solicitat să organizeze activități politice sau să participe la campaniile politice promovate de PMP și de Traian Băsescu preferând să fie absent și să faciliteze campania altor forțe politice.

Decât să rămânem încurcați în ițele unei duplicități confortabile, consumatoare de timp prețios, prefer să-mi asum o decizie tranșantă, mult mai apropiată de realitățile de azi din comuna Buteni.

Mircea Braiți nu ne mai reprezintă, si anunțăm public faptul că Filiala PMP Arad se dezice de acțiunile sale și îi retrage oficial sprijinul politic. Noi promovăm oameni dedicați idealurilor noastre politice și care acționează în interesul cetățenilor comunităților pe care le reprezintă, transpunând în viață programul nostru politic. Mircea Braiți de la Buteni, din păcate, nu se mai regăsește în acest tipar de om politic, care să merite să reprezinte și să fie promovat de către PMP.

Pentru alegerile locale care urmează vom propune oameni care să reprezinte voința electoratului și viziunea politică a conducerii partidului, nu interese ale unor oameni și sisteme care îi insultă și umilesc pe cei care îi votează ”, a declarat ec. Florin Remețan, președintele PMP Arad.

Biroul de presă PMP Arad

1 COMENTARIU

  1. PMP Arad ,are noroc’ ca ex-presedintele Basescu inainte de expirarea mandatului,a ,incropit’partidul,care a devenit parlamentar.La nivel local,cu toate ca are un nr destul de mic de membrii,au „reusit” sa promoveze cativa primari si consilieri.Daca in Arad era administratie de stanga,poate revenea si Florin Remetan la continuatorul PS.

Comments are closed.