Probabil că voi fi etichetat în diverse moduri și unii vor reacționa virulent la cele ce le voi scrie, dar nu pot să nu-mi exprim punctul de vedere care, o spun răspicat, reprezintă convingerea mea intimă și la care nu voi renunța.
Este vorba despre cel de-al doilea, sau al câtelea o fi, val de ”repatriați”. Niște inconștienți și niște lichele, în adevăratul sens al cuvântului.
Cum dracu”, acum când toată Europa respectă măsurile de carantină și izolare, impuse de UE și de fiecare stat în parte, se găsesc demenții ăștia, cu regret spun, cetățeni români, care să-și bage picioarele în toate legile și măsurile care vizează împiedicarea sau reducerea ritmului de răspândire a acestui virus care ne isterizează pe toți, și se găsesc să-i lovească dorul și dragul de țară?!
Niște canalii care, nemaiavând ce furăciuni sau prostituții să facă prin statele europene, acum că lumea stă în case, s-au găsit să revină în țară ca niște șobolani care părăsesc o
corabie ce se scufundă.
Și ne fac, DIN NOU, de râs, pe la frontierele europene, cu proteste și lozinci de neam prost.
Acești indivizi și individe, spre deosebire de cei care sunt la muncă, PE BUNE, în străinătate și care RESPECTĂ ÎNTOCMAI legile statului de rezidență precum și legile române, repet, acești indivizi și individe care n-au niciun Dumnezeu și care, probabil, în lipsa obiectului ”muncii”, nu-și mai pot achita chiriile, s-au trezit să vină și să forțeze frontierele pentru a pătrunde în România.
Pentru ei nu contează dacă sunt sau nu bolnavi, lor să le fie bine și să se vadă la domiciliile lor, în totala lipsă de respect pentru ceilalți din jur.
Sincer, dacă aș fi fost responsabilizat cu luarea de măsuri în situații de acest gen, aș fi procedat ca și chinezii: ai fugit din carantină sau din zona infestată și ai pus în pericol iminent alt grup de populație…UN GLONȚ ÎN CAP!!!.
Poate așa ar înțelege jigodiile că legea e PENTRU TOȚI, Indiferent de etnie sau preocupări mai mult sau mai puțin ortodoxe.
Cam atât…deocamdată.

Adrian I.