Am înțeles că prefecții județelor din România sunt numiți politic, o știe toată lumea. Am înțeles că principalele măsuri sunt dictate, ca pe vremea comuniștilor, de la „centru”, adică de la partidul care te-a numit. Ceea ce nu am înțeles, astăzi cel puțin, este faptul de ce prefectul actual, vremelnic – așa cum am mai zis, și-a pus semnătura pe ceva ce… nu pute a bine. Adică pe decizia de încetare a activității economice din Complexul Jackson din Arad.

Nu se închid complexele sau supermarketurile, magazinele etc., aparținând, chipurile, investitorilor străini, știți dvs. la care facem referire (că a îmânzit Falcă Aradul cu ele, distrugând până și stadioane), ci prefectul închide un complex patronat de un investitor autohton!!!! Complex în care, atât în interior, cât și în exterior, își desfășoară activitatea peste 200 de firme din Arad, în marea majoritate, firme care au câteva sute de angajați. Angajați care, tot în marea majoritate, își susțin familiile din salariile care sunt așa cum sunt. După cum pot micii întreprinzători particulari să le acorde angajaților.

Domnule prefect, RUȘINE! Sau celui, celor care au luat această tristă decizie fără a se gândi la urmări. Lăsați să câștige lanțurile de magazine cu patroni străini, pe care îi doare de Arad și România ca pe bou când fată vaca. Că pe partea aia nu vă băgați, că nu vă permite… religia. Sau, cu siguranță, sunt alte interese. Slugoilor, la general vorbind, plătiți din bani publici, inclusiv ai arădenilor, cât vă mai rabdă fața pământului?

RUȘINE, încă o dată!

Romulus D.