După publicarea articolului precedent, referitor la demolatorul Gheorghe Falcă am primit câteva mesaje ciudate. Cel puțin așa ne spune flerul nostru de comuniști vechi (vorba vine, dar unii chiar cred). Și care ne inormează că Jitză de Didești, stăpânul neîncoronat al comunei Arad, este pe-o mână cu generalul SRI Florian Coldea (foto împreună cu Laura Kovesi, fost procuror general al României) și că acesta din urmă ar fi fost și încă este propta lui Zeus.

S-ar putea ca informația să fie adevărată, mai ales că vine din mai multe surse, însă nimic palpabil. Până acum, cel puțin. Poate nu toată lumea știe că fostul șef al SRI România se trage din Târnova, și-a făcut studiile elementare la Școala Sportivă Arad, că după aia și le-a continuat… secret de stat. Sau, mai bine, uitați-vă pe internet.

Și se mai știe că este, ATENȚIE mărită!, finul lui Călinuț Bibarț, primarul de conjunctură al Aradului. Cel pe care nu-l mai vrea partidul de adopție, PNL, partid care l-a validat pe Sergiu Bâlcea ca și candidat la Primăria Aradului! Și am mai aflat că și soția lui Coldea tot din Arad  se trage (conform surselor noastre, născută tot la Târnova). Și care este, la rândul său, general în cadrul Serviciului Român de Informații. Nu la Arad, să fim bine înțeleși.

Că Falcă are asigurat spatele de Coldea s-ar putea. Însă faptul că se îmburică, face tot ce vrea, și asta nu numai în Arad, îi dă mai mare credibilitate acestei informații. Și ceea ce este mai important, DE CE niciu dosar penal al lui Falcă nu este cercetat sau judecat la Arad????? Ci pe la Deva, Alba Iulia sau în alte orașe… Asta e întrebare întrebătoare. Se bagă cineva? Așteptăm să vedem.

Acum poate înțeleg și acei „Toma necredinciosul” cum s-a format și ce este cu acest trio, Falcă, Bibarț, Coldea. Trio care, se vede cu ochiul liber și am întrebat, vorba aia, 100 de români, că Aradul este la discreția lor.

R.D.S.

P.S. Ilustrația inserată în text este de pe site-ul Lumea Justiției și nu am ales-o întâmplător.

P.P.S. Oare de ce intenționaeză Călin Bibarț să candideze ca „independent” la alegerile locale ce vor să vină anul acesta? Nu mai iubește sau, dimpotrivă, ignoră partidul care l-a promovat, de nu se supune hotărârii conducerii centrale a PNL?