Sepuku politic, să fim bun înțeleși. Oare ce minte o fi avut Căprar, președintele de tristă amintire a PSD Arad, când i-a făcut ka kadou Veoricăi Dăncilă o sabie de samurai? Atunci, când ea, pardon EA era premierul României și el, cu litere mici, era distrugătorul pesedeului arădean. Dar, când ești pe-o mână cu Falcă nu mai contează culoarea politikă kă de doctrină de partid nu poate fi vorba, cel puțin la Arad. Doctrina lor a fost banul! Și poate mai este, mai știi?

Noi zicem că și incompetența lui Căprar a contribuit foarte mult, așa cum am mai zis, la decăderea Aradului. A lui Doorel de Arad și a găștii sale de incompetenți, nu generalizăm, pe care și-a făcut-o la PSD. Gașcă de oportuniști care au plecat cu Dooorel în frunte la haltă partidă. Poate să-l falimenteze și pe ăla. Apropo, în paranteză fie spus, măcar Ingrid Iordache (o fostă președintă, pe la tineretul pesedist arădean) e bună rău.

Dooorele, oricum ți-ai făcut sepuku politic, se vede că nu ai stofă de conducător, de politician, de afacerist etc. Așa că apucă-te de lucru, că mai ai pensii alimentare de plătit și o nouă familie de ținut. Și cum cu studiile făcute (de alții) pe la Banca Ardelean nu faci nicio brânză, că tot al treilea politichian e „drept”. Întoarce-te la șoferia care te-a consacrat, la uzina electrică. Kă komuniștii de la Flacăra îți vrea binele. Să nu zici că nu ți-am zis.

Cât despre capetele de acuzare, vreo 17 infracțiuni, parcă, doar într-unul dintre dosarele penale pe care le-ai acumulat până acum, noi îți urăm succesuri succesive și totale.

Flenadura japoneză 

P.S. Sursa: The Epoch Times

„Doamna Viorica Dăncilă, din punctul meu de vedere sunteţi un samurai, chiar dacă sunteţi femeie. Sunteţi mult mai puternică decât mulţi bărbaţi, inclusiv decât cei şase, şapte bărbaţi care au făcut front comun ca să dea jos Guvernul României. Avem încredere în dumneavoastră. Sunteţi puternică, trebuie să fiţi sigură că veţi câştiga alegerile. Să nu mai spuneţi dacă voi câştiga alegerile ci după ce voi câştiga alegerile. Am văzut cum vă iubesc oamenii. (…) Românii au nevoie de un guvern PSD, românii au nevoie de Dumnezeu, au nevoie de pace şi bunăstare. (…) Vreau să vă rog să acceptaţi mici cadouri simbolice, din partea mea şi a organizaţiei, cadouri care să vă călăuzească în lupta cu acei bărbaţi şi nu numai, doamnă prim-ministru. În primul rând o să vă fac cadou o sabie de samurai. Simbolistica acestei săbii, care sper să vă ajute să tăiaţi atât la propriu, cât şi la figurat, tot ce trebuie tăiat, iar dumneavoastră ştiţi exact la ce mă refer eu”, a declarat Dorel Căprar, la Arad. width=„Viorica Dăncilă este curată ca lacrima, este precum un samurai care lupta până la sfârşit”, a adăugat Căprar.