Am trăit să o vedem și pe asta. Noi, comuniștii de la Flacăra roșie nu am crezut vreodată că un ales local, ajuns pe bază de SRI și conjunctură, poate comite asemenea greșeală. Este vorba despre Călinuț Bibarț, primarele Aradului. Cel care a anunțat, prin papagalii angajați la departamentul de presă – în mare parte slugoi din presa locală, că a donat 1000, una mie de euro pentru Crucea Roșie Arad.

Unu: Domn primar, nu ți-a fost rușine să ieși în față cu o asemenea declarație penibilă? Mai bine tăceai, dar dacă atâta te-au învățat cei pe care-i plătești din banii arădenilor… ai o scuză.

Doi: De când în instituțiile publice se dau salariile în euro? Includem aici și Zona Liberă Curtici, acolo unde soția Dvs. este șef de ani buni de zile. Fie banii, în speță EURO, provin din alte surse (l-ați avut profesor bun pe Falcă!), ori ați schimbat la moneda națională, leul, în euro. Bănuim că aveți chitanță de la respectiva casă de schimb valutar.

Mai vreți, domnule primar de conjunctură? Mai avem, dar cu altă ocazie, că pe noi nu ne lovește COVID19 (încă) pentru că nu ne facem campanie electorală prin tramvaie și parcuri. Să dăm numai două exemple. Vai, vai!

R.D.S.