„Fainilor, cate paturi de terapie intensiva si infectioase s-au facut in ultimele 2 saptamani in Spitalul Judetean din subordinea Consiliului Judetean Arad? Cati medici ati mobilizat suplimentar? Cate aparate de testare ati cumparat, cum a facut seful CJ Prahova? Cate ventilatoare ca sa salvati vieti de aradeni? Cate licitatii ati anulat pe anul in curs ca sa dirijati banii dinspre grupurile voastre de interese spre spitale, medicamente si medici?! Cat dezinfectant si cate echipamente de protectie s-au achizitionat si cat din acestea ati distribuit cetatenilor Aradului, cu titlu gratuit, asa cum distribuiti mii de sorturi printre blocuri de Ziua vecinilor? Ce masuri ati luat pentru mediul de afaceri aradean, grav afectat in ultimele zile? De ce ati respins, cu cinism, Proiectul de hotarare de Consiliu local municipal depus de consilierii PSD referitor la scutirea platilor de taxe catre bugetul local de catre operatorii economici din Municipiu, care au fost obligati sa isi suspende activitatea?

De doua saptamani ati disparut fara urma, in cel mai cinic mod. O sa reapareti, cand totul se va fi sfarsit, cu acelasi ranjet pe fata, clamand eroismul luptei voastre pentru binele Aradului si al cetatenilor sai…”

Noi ce să mai zicem? În principiu are deptate noul șef al PSD Arad, senatorul PSD de Arad Mihai Fifor. Însă nu putem să nu întrebăm ce a făcut, nu neapărat PSD-ul, ci el în legătură cu ceea ce blamează mai sus, pentru arădeni. În fond și la urma urmei. Sau a făcut și nu s-a lăudat?

ENDEPENDENTUL